Duyurular

Önemli Duyuru: 4. Uluslararası Pozitif Psikoloji Kongresi Bildiri Kitapçığı yayınlanmıştır, ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru 3: Kongremize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kongre kayıtlarımız sona ermiştir.

Çevrimiçi olarak kaydını gerçekleştiren katılımcılarımıza kayıt oldukları e-posta hesapları üzerinden kongreye erişim linklerinin yer aldığı bilimsel programımız ayrıca gönderilecektir. Linklere Zoom üzerinden erişebilirsiniz. Kayıt bilgilerinin kontrolü için Zoom hesaplarınızda görünen isim-soyisim bilgilerinizin kayıtlı kişi isim-soyisim bilgisi olduğundan emin olunuz.

Yüz yüze olarak kaydını gerçekleştiren ancak ödemesi tamamlanmamış katılımcılarımız için kongre süresince ödeme masamız olacaktır. Ödemelerini gerçekleştirerek kayıtlarını tamamlayabilirler. 

Kaydını yüz yüze olarak gerçekleştiren katılımcılarımızın da kayıt mail adreslerine zoom linklerinin yer aldığı bilimsel program iletilecektir. Linklere Zoom üzerinden erişebilirsiniz. Kayıt bilgilerinin kontrolü için Zoom hesaplarınızda görünen isim-soyisim bilgilerinizin kayıtlı kişi isim-soyisim bilgisi olduğundan emin olunuz.
 

“Kongremizin bilimsel programı web sitemizde yayınlanmıştır ve güncellenmektedir.

Katılımcılarımız için konferans ve bildiri zoom linklerinin yer aldığı bilimsel program ayrıca kayıt mail adreslerine iletilecektir. Konferanslar için katılımcılarımız yine aynı mail adresleri ile programa panelist olarak eklenecektir. Yalnızca kaydını tamamlayan katılımcılarımız linklere erişebileceklerdir. 

Kongremiz sonunda katılımcılarımıza katılım belgesi verilecektir. Katılım belgeleri kongre bitiminde katılımcılarımıza mail ile pdf formatında iletilecektir.”

Duyuru 1: Kongremizde kabul alan tüm bildiriler kongre bildiri programına dâhil edilecektir. Bildiri oturumlarına katılım sağlanarak sunumu gerçekleştirilen bildiriler, kongre sonrasında hazırlanacak olan Bildiri Özet Kitapçığı’nda yayınlanacaktır. Kitapçık kongre web sitemizde yer alacaktır. 
Bildiri tam metinleri, kongre sonrasında ilan edilecek tarih aralığında katılımcılardan talep edilecektir. Bildirilerin tam metinleri hakem sürecinden geçtikten sonra The Journal of Happiness & Well-Being (JHW) adlı uluslararası hakemli dergide özel sayı olarak yayınlanacaktır.  

Duyuru 2: 4. Uluslararası Pozitif Psikoloji Kongresi için kabul edilen bildirilerin sunumları fi-jital olarak gerçekleştirilecektir.  
*Her bildiri için üniversitemizde hem fiziksel olarak sınıf planlaması yapılmakta hem de zoom bağlantıları üzerinden erişim sağlanması organize edilmektedir. Dileyen katılımcılarımız fiziksel olarak katılım gösterecek, dileyen katılımcılarımız ise kendileriyle paylaşılacak olan zoom bağlantıları üzerinden bu sınıflara erişim sağlayacaklardır. Ayrıca bildiri sunumlarını çevrim içi olarak gerçekleştirebilecek ve/veya diğer bildirileri dinleme imkânına sahip olacaklardır.

4. Uluslararası  Pozitif Psikoloji Kongresi için bildiri özeti gönderim tarihi 11 Mart’a  kadar uzatılmıştır.